donderdag 19 februari 2015

Workshops in the spotlight 3

Over het aanbod van de workshops tijdens het Textiel Festival zijn textiel liefhebbers kennelijk tevreden. Dat kunnen we concluderen uit de grote belangstelling om hiervoor in te schrijven.

De komende weken zullen we de aandacht vragen voor workshops die nog niet helemaal volgeboekt zijn. Maar plaatsen zijn beperkt, dus twijfel niet te lang!!

Dit keer vragen we uw aandacht voor de workshop

 Collage technieken

door Barbara van Druten
We gaan letterlijk knippen en plakken, sorteren op kleur, vervolgens ordenen en schuiven, tot een mooie compositie en gewenst beeld ontstaat. Ontdek hoe dieptewerking ontstaat door bepaalde beelden juist voorop te leggen. Creëer een bepaalde gelaagdheid. En wat doe je met witte vlakken? De collages worden extra rijk door het gebruik van folie, kraaltjes e.a. materiaalkosten € 5
Barbara van Druten (1976) is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht. Ze studeerde Visuele Communicatie en illustratie. Ze heeft illustratieve vormgeving gestudeerd aan de VSUP, de kunstacademie in Praag, Tsjechië. Nadat Barbara een tijdje in Londen en in Cambridge woonde en werkte, is zij teruggekeerd in Leiden en is zij zich gaan richten op haar illustraties. 

Inschrijven KLIKMeer informatie over alle workshops vindt u op onze website.Kijk voor het hele programma op www.textielfestival.nl 

DAAR MOET JE BIJ ZIJN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten