dinsdag 10 februari 2015

Workshops in the spotlight 2

Over het aanbod van de workshops tijdens het Textiel Festival zijn textiel liefhebbers kennelijk tevreden. Dat kunnen we concluderen uit de grote belangstelling om hiervoor in te schrijven.

De komende weken zullen we de aandacht vragen voor workshops die nog niet helemaal volgeboekt zijn. Maar plaatsen zijn beperkt, dus twijfel niet te lang!!
Dit keer vragen we uw aandacht voor de ZENTANGLE workshop van Agnes de Lange.

Zowel voor beginners als gevorderden een aantrekkelijke, vernieuwende workshop!

Inschrijven KLIK

Zentangledoor Agnes de Lange-MacdanielZentangle is een teken kunstvorm en tegelijkertijd een meditatie. Je kunt hiermee je creativiteit sti- muleren, je gemoedstoestand veranderen en het verhoogt je zelfvertrouwen. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, het is eenvoudig tekenen.
’s Ochtends kennis maken met deze manier van tekenen. ’s Middags toepassen in textiel. Er kan met de hand of met de naaimachine gewerkt worden (met of zonder transport). Voor elk niveau geschikt.
materiaalkosten € 12
extra gebruik eigen naaimachine 

Agnes de Lange-Macdaniel is in 1991 begonnen met Patchwork en Quilten. In 2004 heeft ze Quilten Speciaal gevolgd. Zij is steeds op zoek naar nieuwe materialen in combinatie met textiel, zoals non woven stoffen, transparanten, vezels en papier. Maar ook op zoek naar nieuwe technieken zoals stoffen verven b.v. verrassende zonprints maken of het bewerken van eigen foto’s in photoshop, spelen met kleuren, blenden en marmeren, waardoor nieuwe ontwerpen ontstaan.Meer informatie over alle workshops vindt u op onze website.


Kijk voor het hele programma op www.textielfestival.nl 
DAAR MOET JE BIJ ZIJN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten